Both Tímea

Both Tímea

Vezető termékfejlesztő

Vezető termékfejlesztőnk, Tímea, kozmetikusként kezdte szépségipari pályafutását mintegy másfél évtizeddel ezelőtt. Látva az általánosan használt kozmetikai szerek hatékonysági korlátait, maga fogott – kezdetben kísérleti jelleggel – növényi alapú, népi gyógyászati ismereteken alapuló hatóanyag kombinációk előállításába. Az így életre hívott termékek sikere vezette arra, hogy szaktudását végérvényesen az egészségtudatos kozmetikai termékfejlesztés szolgálatába állítsa.

2003 és 2006 között a Herbária csapatát erősítette, majd – rövid kitérőt követően – 2013 és 2016 között, növényi hatóanyagokkal kapcsolatos ismereteinek bővítése érdekében, kozmetikai szaktanácsadóként Magyarország első, natúrkozmetikai alapanyagokat forgalmazó vállalkozásánál dolgozott, ahol házi kozmetikum-készítést is oktatott. Részben az előbbivel párhuzamosan, nyolc évig folytatott természetgyógyászattal és aromaterápiával kapcsolatos tanulmányokat. Folyamatos szakmai fejlődésri igénye töretlen, Tímea drog és toxikológiai laboráns végzettségének kiegészítéseként jelenleg illatszerkesztést, az aromanövények parfüm felhasználási lehetőségeit kutatja.

Tímea mára már szinte kizárólag termékfejlesztéssel foglalkozik, fáradhatatlanul kutatja és teszteli a nemzetközi kozmetikai piacon időről-időre megjelenő hatóanyag-innovációkat. Egyre gyarapodó hazai és külföldi megrendelői körnek alkot egyedi, prémium natúrkozmetikumokat, emellett termékei népszerűségét látván Herbsgarden Márkanév alatt legsikeresebb receptjeiből kialakított egy saját portfóliót.

Fandel Richárd Gábor

Fandel Richárd Gábor

Vegyész tanácsadó

Richárd gyógyszervegyészként segíti a termékfejlesztést, elsősorban a hatóanyagok egymásra és a bőrre gyakorolt hatásában konzultálunk vele.

Szűrös Krisztina

Szűrös Krisztina

ügyvezető

Kriszta a csapat közgazdásza és mindenese. Ő felel a webshopért, a logisztikáért, a könyvelésért, a marketingért, a viszonteladókért és általában egy cég menedzselésével járó feladatokért. Ő felel a külföldi beszerzésekért is, lelkesen kutatja fel a Timi által megálmodott vagy szaksajtóban olvasott hozzávalókat. Két ekcémára hajlamos gyermekével elsők között szokta tesztelni a termékeket.

Vukics Viktória

Vukics Viktória

Gyógyszerész

Viktória független gyógyszerészként segíti a termékek Európai Uniós jogszabályi követelményeknek való megfelelését, felügyeli a biztonsági értékelések elkészítését.

Item added to cart.
0 items - 0,00